| 13 mei 2018 |
| Monika Van den Brande |

spelmaker in nummer tien

Netjes ingeplant tussen de fraaie Plantentuin en het bekoorlijke natuurgebied van Grimbergen, staat fier Nummer Tien. Op een boogscheut van het centrum van Meise. Een huis voor teamdagen, vergaderingen, workshops, leertrajecten,… tot zelfs een escape room toe.

Ik heb me er al zo vaak aan geĆ«rgerd. Een workshop of vergadering ergens ‘putteke’ stad. Ik vertrek altijd met wat gezonde reservetijd, maar die verdwijnt als sneeuw voor de zon, ergens op de E40 of A12. En dan moet ik nog op zoek naar een parking, want die is er meestal niet in de onmiddellijke omgeving. Laat staan gratis. Om een lang verhaal kort te maken: ik kom te laat aan, ben een fortuin aan parking kwijt (gevoelsmatig) en helemaal gestresseerd. En dan moet het nog beginnen.

 

3 – 0 voor Nummer Tien

Je hoeft dus niet altijd naar de stad te rennen om de tofste dingen mee te pakken. Er is gratis parking in de straat. Je bent stressvrij en klaar om er tegenaan te gaan.

 

Of liever 4 – 0

Want er is groen links en rechts om even te verpozen tijdens lange teamdagen.

 

flamingo aan de vijver van nummer tien in meise
keuken van nummer tien in meise